Nem hibázott Mikko Hirvonen

Nem hibázott Mikko Hirvonen

Társaságunk immár negyedik éve vesz részt együttműködő partnerként - mint a térség egyik legnagyobb munkaadója, Magyarország egyik legnagyobb erdőgazdasága – a HunGarian Baja tereprally világkupa futamon. Joggal merül fel a kérdés, hogy fér össze a felelős, tartamos erdőgazdálkodás és a rally. Mindenek előtt azt tudni kell, hogy a motorozás, terepautózás és a quadok használata az erdőterületen illegális, és tilos. Vannak azonban olyan részek, melyeken a feltáró utak olyan minőségűek, és úgy haladnak, hogy szervezett körülmények között egy ilyen verseny károkozás nélkül megvalósítható. Ez az egyik ok, amiért a Bakonyerdő Zrt. részt vesz a szervezésben.

A másik ok alapja az Erdőgazdaság egyik fő célja, a társadalmi szerepvállalás, az, hogy alapvetően az emberekért van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az elmúlt években sok száz millió forintot fordított közjóléti beruházásokra, és éves szinten 150 millió forintot fordít azok fenntartására, működtetésére.

A rajtceremónia helyszínén – a veszprémi Óváros téren – Természet Háza látogatóközpontunkkal is megismerkedhettek a résztvevők.

Az előző években kiemelt partneri különdíjat adtunk, és az idén sem volt ez másként, a verseny első napján megrendezett Szuper speciál szakasz verseny díjait a Bakonyerdő Zrt. biztosította.  A verseny legjobbja Mikko Hirvonen volt.

Abszolút végeredmény – autósok:

  1. Mikko Hirvonen, Michel Perin
  2. Menzies, Mortensen
  3. Zapletl, Momot
  4. Osváth, Farnadi

Gratulálunk a versenyzőknek és szervezőknek egyaránt!

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...