Böjte Csaba testvér ismét a Koloska-völgyben

Böjte Csaba testvér ismét a Koloska-völgyben

A Balatoni Csillagösvény Missziós Körutat idén hetedik alkalommal szervezték meg, a Bakonyerdő Zrt. immár negyedik alkalommal vesz részt a programban.

A korábbi évekhez hasonlóan Böjte Csaba ferences szerzetes és a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar közreműködésével 2019. július 11-én 18 órakor a balatonfüredi  Koloska-völgyben celebrálta a szabadtéri szentmisét.     

Böjte Csaba 2 évvel ezelőtt ajándékozott Gyermek Jézus szobrot a Bakonyerdő Zrt. részére azzal a céllal, hogy legyen egy olyan hely Magyarországon, ahová a szülők elmehetnek és imádkozhatnak gyermekeikért.

Az idei évben is közel kétezren vettek részt a szentmisén, ahol Csaba testvér beszédében hangsúlyozta, hogy mennyire fontos a természet és az ember harmóniája. Méltatta az erdészek munkáját, és hangsúlyozta, hogy milyen fontos szerepet töltenek be a mindennapi életünkben.

Zambó Péter földügyekért felelős államtitkár úr, Varga László, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója és Böjte Csaba ferences szerzetes közösen elültetett két tiszafát a Gyermek Jézus szobor mellé, a növekedés és a halhatatlanság jelképeként.

Média: 

Hazai Vadász 2019.07.26-i adás: Böjte Csaba a VII. Balatoni Csillagösvény Missziós Körúton

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...