Európai adatvédelmi rendelet

Európai adatvédelmi rendelet

Tájékoztató az európai adatvédelmi rendelet alkalmazásáról

Ez év május 25-ével lép hatályba az európai adatvédelmi rendelet, a General Data Protect Regulation, (a továbbiakban GDPR, vagy Rendelet), amely kiterjeszti a személyes adatok védelmének körét, melyet korábban az Infotv., az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény biztosított.

Társaságunk tevékenysége során kiemelten fontosnak tartotta, hogy a személyes adatok kezelése során megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és társadalmi elvárásoknak.

  • Az adatvédelmi Rendelet hatályba lépése előtt megtettük a szükséges intézkedéseket, felülvizsgáltuk adatkezeléseinket, megvizsgáltuk az adatkezelés kritériumainak teljesülését.
  • Adatvédelmi szabályozásunk biztosítja az adatok jogszerű és átlátható kezelését, az alapvető tájékoztatást Adatvédelmi Tájékoztató közzétételével biztosítjuk.
  • A személyes adatkezelésben érintettek jogainak érvényesítését belső folyamataink biztosítják.
  • A Társaság a jogszabály értelmében nem kötelezett adatvédelmi tisztviselő kinevezésére, de az adatbiztonság megerősítése, az érintettek jogérvényesítésének elősegítése érdekében hasonló felelősségi és képviseleti körrel bíztuk meg belső munkatársunkat.

Az európai adatvédelmi rendelet szabályainak érvényesüléséről további információ az Adatvédelmi tájékoztatónkban érhető el.
Adatvédelmi ügyekben a Társaság elektronikus úton az adatvedelem@tarsasag.hu címen érhető el, melyen keresztül tájékoztatást nyújtunk, illetve gyakorolhatók az érintettek jogai is.

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...