Faipar a Bakonyerdőnél

A Bakonyerdő Zrt. tevékenységi körei, üzletágai, és üzleti filozófiája tudatos faipari tevékenységére épülnek, figyelembe véve a Balaton–felvidéken és a Bakonyban évszázados hagyományokkal rendelkező fafeldolgozás hagyományait. E filozófiának lényege a fafeldolgozás folyamatos fejlesztése, a kor igényeinek kielégítése környezettudatos gyártási módok alkalmazásával.

A több évtizedes tradíció

Franciavágási Fűrészáru Gyár

Franciavágás a Bakony lábánál, a Pápát Zirccel összekötő közút mellett, Pápától 15 kilométer távolságra található. A Franciavágási Fűrészáru Gyár mintegy 14 hektár területen működik. Elhelyezkedése a jó minőségű és összetételű alapanyag közelsége, valamint az országos közúti és vasúti hálózathoz való kedvező kapcsolódása miatt ideálisnak mondható.

Parketta, Fűrészáru, AkciókHírek

Parketta egyenesen a gyártótól
Akciós parketta egyenesen a gyártótól

Hogyan lehet exkluzív parkettája Önnek is? Mi segítünk, 4 egyszerű lépésben...

Változatlan akciós áron a fűrészáru
Változatlan akciós áron a fűrészáru A Franciavágási Fűrészáru Gyár év végi értékesítési akciót tart az alábbi termékei bevonásával:
BEFAG Parkettagyár - Ajánlattételi felhívás (Lezárult)
Építőmesteri ajánlattételi felhívás (Lezárult) A Bakonyerdő Zrt. pályázatot hirdet Zalahalápi BEFAG Parkettagyár Panelparketta csarnokában bontási, alapozási, festési, egyéb építőmesteri kivitelezési munkák elvégzésére
BEFAG Parkettagyár - Ajánlattételi felhívás (Lezárult)
Gépészeti ajánlattételi felhívás (Lezárult) A Bakonyerdő Zrt. pályázatot hirdet A Zalahalápi BEFAG Parkettagyár Panelparketta csarnokában gépészeti, fűtési és villamos kivitelezési munkák elvégzésére

Oldalak

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...