Közös standon az állami erdőgazdaságok

Közös standon az állami erdőgazdaságok

Az állami erdőgazdaságok egy nagy közös standon várják a látogatókat az

„Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon

az A pavilon 204B kiállítótérben.

Részletes információk találhatók a most induló www.erdogazdasagok.hu oldalon, ahol a kiállítás teljeskörű megtekintéséhez szükséges Élményerdő applikációt is le lehet majd tölteni.

Látványos programok és kiállítások várják a látogatókat a Világkiállításon

Többek között kutyás- és lovasbemutatókkal, óriásakváriumokkal, a World Conservation Forum megnyitójával, koncertekkel, valamint számos szakmai és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitóhétvégéjén, szeptember 25-én és 26-án a budapesti HUNGEXPO-n.

2021. szeptember 25-én megnyitja kapuit

a 2021-es év legnagyobb és leglátványosabb természeti kiállítása.

Az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulójának emléket állító, nagyszabású rendezvénysorozat központi helyszíne a főváros szívében található, az elmúlt időszakban teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ lesz.

A Nemzetközi Csarnokban a világ minden tájáról érkező országok és nemzetközi szervezetek látványos standjait tekinthetik meg a látogatók, a H pavilonban pedig megnyílik a magyar vadászati kultúra évszázadait bemutató, lélegzetelállító Központi Magyar Kiállítás. A C pavilonban interaktív innovációs bemutatók, a D pavilonban a hal, a víz és az ember kapcsolatát bemutató lenyűgöző installációk és óriásakváriumok, a G pavilonban pedig egy grandiózus trófeakiállítás és csodálatos diorámák várják az érdeklődőket. Az F pavilonban egy magával ragadó kalandösvényen áthaladva, interaktív megoldások által ismerhetjük meg a hagyományos vadászati módokat. A látogatók megcsodálhatják Szőke Gábor Miklós világkiállításra készült művészi installációit is, köztük a monumentális, hullajtott agancsokból épített Totemet.

A Kincsem Park ad otthont a látványos programot ígérő lovasgálának, emellett agarász- és solymászbemutatót, valamint elöltöltő fegyveres és vadászíjász-bemutatót is láthatnak az érdeklődők.

Szombaton egyebek mellett vadász talk show-val, Hungarikum Gálakoncerttel, valamint a világkiállítás hivatalos dalát is előadó Kerekes Band fellépésével, vasárnap pedig a Nemzeti Vadászkürt Bajnoksággal és világzenei koncerttel is várjuk a HUNGEXPO-ra látogatókat.

A világkiállítás programjai védettségi kártya nélkül is látogathatóak. A HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út az autós forgalom előtt le lesz zárva, ezért a világkiállítás megközelítéséhez a közösségi közlekedést javasoljuk. A helyszínen megvásárolható a belépőjegy készpénzes és a bankkártyás fizetéssel is, azonban a Hungexpo területén a vendéglátó egységekben és az ajándékboltokban kizárólag érintéses bankkártyával tudnak fizetni a látogatók.

A világkiállítás megközelítési lehetőségeiről, az ingyenes járatokról és utazási kedvezményekről, a kedvezményes belépőjegy-vásárlásról és egyéb hasznos látogatói tudnivalókról a rendezvény hivatalos honlapján találhatnak további részletes információkat:

https://onewithnature2021.org

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...