Nyereményjáték pedagógusoknak

Nyereményjáték pedagógusoknak

Az Országos Erdészeti Egyesület május 23-től nyereményjátékot hirdet azoknak a pedagógusoknak, akik 2017-ben Erdei Vándortábort szerveznek.

A nyereményjátékban való részvételnek csupán két feltétele van: a játékos magyar oktatási intézményben dolgozzon pedagógusként, és az általa szervezett vándortábor csoport idén teljesítse az öt vándortábor túraútvonal valamelyikét.

Június 19-ig lehet jelentkezni az idei vándortáborokra, eddig van tehát lehetősége táborcsoportot szervezni azoknak a pedagógusoknak, akik szeretnének részt venni a hazai vándortábor mozgalom megújításában, s akik szeretnék megnyerni a 3 darab, egyenként háromszor 50 ezer, azaz összesen 150 ezer forint értékű Decathlon ajándékkártya valamelyikét.

Az Erdei Vándortáborok 5 útvonalon, a Mátrában, a Börzsönyben, a Pilisben, a Bakonyban és a Mecsekben, 2017. július 1. és augusztus 20. között zajlanak. Minden útvonalon 6 éjszakát és 7 napot töltenek majd el a csoportok, a szállást és napi háromszori étkezést tartalmazó részvételi díj fejenként 22 000 forint. A vándortáborok lebonyolításában résztvevő pedagógusok a táborok időtartama alatt napi bruttó 10 000 forintnyi táborvezetési díjban részesülnek.

Az Országos Erdészeti Egyesület a 3 darab, egyenként háromszor 50 ezer, azaz összesen 150 ezer forint értékű Decathlon ajándékkártyát szeptember 5-én azok között a pedagógusok között sorsolja ki, akik június 18-ig erdei vándortábor csoportot regisztrálnak kapcsolattartóként a www.vandortabor2017.hu weboldalon elérhető online jelentkezési űrlapon, s akik a csapatukkal együtt idén augusztus 20-ig részt vesznek a vándortáborban, azaz a nyereményjátékban való részvételnek nem feltétele a gyalogos túravezetői tanfolyam elvégzése.

A nyeremények ünnepélyes átadása a 2017. szeptember 8-9-i Erdővarázs Fesztiválon lesz.

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...