CAC Kutyakiállítás Sárosfőn

CAC Kutyakiállítás Sárosfőn

Ahogy az erdő nem képzelhető el vad nélkül, úgy az erdész sem kutya nélkül. Társunk a munkában, és amikor a legnagyobb bajban vagyunk  rengeteget meríthetünk a kutya néma, odaadó társaságából....

Ezen magvas gondolatokkal köszöntötte a résztvevőket Varga László a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója a Kelet-Magyarországi Ebtenyésztők Egyesületével közösen szervezett Juhász- és Pásztorkutyaák CAC Kiállításán a Sárosfői Vadászháznál.
A megnyitón a vendégeket köszöntötte a rendezvény fővédnöke, Dr. Simicskó István az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára is. Simicskó Istávn immár ötötdik alkolommal fővédnöke rendezvénynek, akitől megtudtuk, hogy szívügye a magyar kutyafajták sorsa. 2004-ben kezdeményezte a Parlamenteben, hogy kilenc magyar kutyafajtát nyilvánítsanak nemzeti kinccsé.
Szabó Sándor, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének alelnöke, a Kelet-Magyarországi Ebtenyésztők Egyesületének elnöke nagy örömét fejezte ki, hogy immár második alkalommal ad helyet a kiállításnak a Bakonyerdő Zrt. Sárosfői Vadászháza.

A családi nappal egybekötött kutyakiállításra rengeteg látogató érkezett, akik az erdei iskolás játszóház, lovaskocsikázás mellett megtekinthettek egy rendőrségi kutyás bemutatót is. A  számtalan kísérő program  - tűroltósági bemutató, Napló sátor, kovács bemutató - kicsiknek és nagyoknak egyaránt kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a gyönyörű erdei környezetben.

Média: 

A Veszprém TV összeállítása
Pápa Városi Televízió híradójának 2015.08.17-i adása. A hír 4:54-től látható.

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...