Erdők Nemzetközi Napja és a Víz Világnapja a Bakonyi Kisbetyárban

Erdők Nemzetközi Napja és a Víz Világnapja a Bakonyi Kisbetyárban

A nagy létszámmal történő jelentkezés miatt két napos program kerekedett a jeles napok alkalmából. A napsütéses szép időnek köszönhetően vidáman teltek a napok a gyerekek társaságában. Első nap, március 20-án a felső tagozatosokat láttuk vendégül a hamarosan elkészülő tanösvényükön. Számukra egy mélyebb ismeretanyaggal, az eddig tanultak

kiegészítéseként, kibővített túrával készültünk, míg március 21-én az alsósok társaságában az újra, az érdekességekre irányult a kirándulás. A pénteki túrára ellátogatott az ország első számú vérebe, Marci kutya is, a gyerekek nagy örömére.

A gyerekek arcán lévő boldogság, hogy nem az iskolapadba zárva, hanem a természetben tölthették ezt a napot, igazán jó érzés volt látni.

Mindkét nap a csoportok a Hubertlaki tóig gyalogosan tették meg az utat, a visszautat a nagyok szintén így, a kicsik másnap pedig autókkal.

A túra végét mindkét alkalommal a Hubertlaki kulcsos háznál tartott tábortűz és szalonnasütés zárta.

A jó hangulatban telt programnak köszönhetően az iskoláktól azt a visszajelzést kaptuk, hogy amint lehetőség lesz, újabb programokon is részt vennének, valamint ha jövőre is megrendezésre kerül, ők már most jelentkeznének.

Térkép: 

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...