II. Fekete István Természetismereti terepi Verseny

II. Fekete István Természetismereti terepi Verseny

A Bakonyerdő Zrt. másodízben szervezi meg terepi természetismereti vetélkedőjét a Magyarpolányi-erdőn, ezúttal az ajkai, a pápai, a sümegi és a tapolcai járások középiskolás diákjai számára, amelyre tisztelettel meghívja az Ön iskolájának csapatát.

A verseny célja Fekete István életének és munkásságának megismertetése természetismereti, biológiai, és földrajzi ismeretek bővítésével. További célja pedig a Magyarpolányi-erdő természeti értékeinek felfedezése és az egészséges életmód népszerűsítése.

A versenyről…

2015. május 7. (csütörtök) 8.30 – 15.00.

Találkozás: 8.30-kor Magyarpolányban, a Tájházban (Magyarpolány, Petőfi u. 4.)

Helyszíne: a Magyarpolányi-erdő.

Rajt-cél megközelítése: a verseny Magyarpolány-faluból fog indulni, és ide is fogunk visszaérkezni; magát a versenyt az erdőn bonyolítjuk le.

Résztvevői: Középiskolák 9-12. osztályos tanulói által alkotott csapatok, ahol egy csapat 3 diákból áll. Egy iskola 2 csapatot nevezhet a versenybe.

Regisztráció: A versenyre előzetes nevezés szükséges legkésőbb 2015. április 30-ig a Bakonyerdő Zrt. Pápai Erdészetének elérhetőségein (lásd részletesen a tájékoztató alján). A versenyen nevezési díj nincs.

Program:

08:30-09:00 - Érkezés, regisztráció

09.00-09:15 - Megnyitó

09:15-13:00 - Csapatverseny

13:00-15:00 - Ebéd, majd eredményhirdetés.

Jelentkezés: A versenyre való jelentkezéseket a papa@bakonyerdo.hu e-mail címre, vagy a +36 89/513-208 faxszámra kérjük elküldeni.

A lebonyolítására alkalmatlan időjárás esetén a versenyt egy héttel elhalasztjuk, vagyis május 14-én, csütörtökön kerül megrendezésre. Esetleges halasztás esetén mindenkit időben értesítünk.

További információkat (alapszabályok, díjazás, ajánlott- felszerelés és felkészülés) az alábbi file mellékletekben lehet megtalálni.

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...