Szünetel a személyes ügyfélfogadás

Szünetel a személyes ügyfélfogadás

A Bakonyerdő Zrt. a rendelkezésre álló eszközökkel és az elrendelt, életbe lépett óvintézkedésekkel megtesz mindent annak érdekében, hogy felelős munkáltatóként, védje a munkavállalóit, partnereit, valamint a lakosságot.

A fokozódó járványügyi helyzetre és a Kormány által bevezetett intézkedésekre tekintettel a Bakonyerdő Zrt., az alábbi intézkedéseket hozta.

  1. Március 8-22 közötti időszakban, mind a Bakonyerdő Zrt. központi épületében, mind Erdészeteink irodaházában szünetel a személyes ügyfélfogadás. Társaságunk Központi épületébe és Erdészeteink irodaházába munkavállalóinkon kívül más személy (idegen) nem léphet be.
  2. A központi és erdészeti pénztáraink zárva tartanak.
  3. A kapcsolatfelvétel és ügyintézés online e-mailen info@bakonyerdo.hu és telefonon +36 89/ 513-100, valamint az Erdészetek közvetlen elérhetőségein keresztül lehetséges.
  4. A lakosság tűzifaigényének zökkenőmentes kiszolgálása érdekében, javasoljuk Társaságunk honlapján elérhető, online tűzifa értékesítési felület használatát. https://www.bakonyerdo.hu/erdogazdalkodas/online-tuzifa-rendeles. Segítségével a tűzifát, személyes megjelenés nélkül, gyorsan, egyszerűen és készpénzmentesen lehet beszerezni. Erdészeteink megfelelő tűzifakészlettel rendelkeznek a lakosság tűzifaigényének kielégítésére.
  5. Erdei iskoláink, Vendégházaink, Természet Háza Látógatóközpontunk, Festetics Imre Állatparkunk, Koloska-völgyi Vadasparkunk továbbra is zárva tart.
  6. Az erdők továbbra is nyitva állnak a látogatók előtt. Kérjük, hogy maszkviselés és a távolságtartás szabályait az erdő látogatásakor is tartsák be!

Naprakész tájékoztatásért látogassanak el Erdőgazdaságunk honlapjára (www.bakonyerdo.hu) vagy kövessék a Bakonyerdő Zrt. facebook oldalt.

Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

Maszkot fel! Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Média: 

Mit tehetünk a koronavírus-fertőzés megelőzésére?

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...