Mi is megtettük a szükséges intézkedéseket

Mi is megtettük a szükséges intézkedéseket

Járványügyi intézkedések, a Bakonyerdő Zrt.-nél

A járvány elleni védekezés keretében a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az állami erdőgazdaságok, így a Bakonyerdő Zrt. is, 2020. március 17.-től szünetelteti az erdei szálláshely, erdészeti erdei iskolák működtetését, valamint átmenetileg bezárják a közjóléti turisztikai központokat, erdei múzeumokat és kiállításokat.

Az erdő látogatását - amíg Magyarország Kormánya ettől eltérően nem rendelkezik – továbbra is lehetséges. Parkerdők, nyitott arborétumok, tanösvények, turistautak továbbra is rendelkezésére áll mindazoknak, akik a szabad levegőn szeretnének tartózkodni, azonban ebben az esetben is

kerülni kell a csoportosulás lehetőségét és fokozottan figyelni a járványügyi intézkedések betartását.

A Bakonyerdő Zrt. az konkrét intézkedései:

  1. A Bakonyerdő Zrt. a rendelkezésre álló eszközökkel és az elrendelt, életbe lépett óvintézkedésekkel megtesz mindent annak érdekében, hogy felelős munkáltatóként, védje a munkavállalóit, partnereit, valamint a lakosságot.
  2. Javasoljuk, hogy ügyfeleink elektronikus vagy telefonon intézzék ügyeiket, a személyes egyeztetések alkalmait csökkentsük.
  3. Bezárnak közjóléti intézményeink: Az erdőgazdaság határozatlan időre szünetelteti a Huszárokelőpusztai Vendégház, a Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola, a Balaton-felvidéki Erdészeti Erdei Iskola, a Sárosfői Vadászház és Alkotóház, az Eszterházy Erdei Iskola, a Németbányai Vadászház, a Természet Háza, a Festetics Imre Állatpark, Hubertlaki kulcsosház, erdei szálláshelyek, vadászházak üzemeltetését.
  4. A közeljövőben az erdőgazdaság területén tartandó események rendezvénykérelmeivel kapcsolatban Társaságunk a vonatkozó kormányrendeletben megfogalmazott feltételek alapján jár el.
  5. Elmaradnak a rendezvények: A tervezett összes zártkörű és nyilvános rendezvény törlésre került.
  6. A személyes ügyfélfogadás: A helyi szokásoknak megfelelően korlátoztuk a pénztárak nyitvatartásit és a fizetés módját. Kérjük ügyfeleinket, hogy a pénzforgalommal járó ügyintézésnél a bankkártyást fizetést, illetve a bankiátutalást preferálják. A részletekért kérjük hívják az illetékes Erdészetet.

Erdészeteink elérhetősége itt, illetve az alábbi linkeken.

Pénztáraink nyitvatartási ideje:

Frissítés: A megnövekedett tűzifa vásárlási igény miatt a Balatonfüredi Erdészet Monostorapáti Irodájában is biztosítunk lehetőséget 2 alkalommal a befizetésre.

Egység, iroda, kirendeltség

Munkanapok

Nyitvatartás

Bakonyerdő Zrt. Központ

Szerda

8:00-15:00

Bakonybéli Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

7:00-14:00

Bakonyszentlászlói Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

Péntek

6:40-14:00

6:40-12:00

Balatonfüredi Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek

8:00-12:00

Balatonfüredi Erdészet Monostorapáti Iroda

Április 15-től

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek

8:00-11:00

Balatonfüredi Erdészet Tűzifaudvar

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek

7:00-11:00

Keszthelyi Erdészet *

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

Péntek

7:00-14:30

7:00-12:00

Farkasgyepűi Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

Péntek

7:00-14:00

7:00-12:00

Devecseri Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

7:00-14:00

Pápai Erdészet

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

7:00-13:00

Franciavágási Fűrészárú Gyár

Hétfő, Szerda, Csütörtök, Péntek

Kedd (Kiseladási nap)

8:00-10:00

8:00-14:00

* A járvány miatt szükséges átszervezések miatt, egyes napokon pénztárunk csak 7:30-kor nyit! Ha 7:00 és 7:30 között tervez befizetni, kérjük előzetesen érdeklődjön telefonon. Megértését köszönjük!

A Bakonyerdő Zrt. koronavírussal kapcsolatos intézkedései nem érintik az erdősítési, erdőtelepítései és egyéb erdőgazdálkodási tevékenységét. Működése, a feladatok elvégzése, az Országfásítási Program, valamint az önkormányzati Erdősítési Program tekintetében folyamatos.

Naprakész tájékoztatásért látogassanak el Erdőgazdaságunk honlapjára (www.bakonyerdo.hu) vagy kövessék a Bakonyerdő Zrt. facebook oldalt.

Média: 

Mit tehetünk a koronavírus-fertőzés megelőzésére?

Kategória: 

Töltse le a Betyárvilág túra
alkalmazásunkat!

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...