Karácsonyi fenyő a közösségekért

Karácsonyi fenyő a közösségekért

A Bakonyerdő Zrt. idén is követte a korábbi évek szép hagyományát és az ünnep közeledtével számos település, önkormányzat, intézmény, plébánia részére adományozott fenyőfát.

A fenyőillat és a szépen feldíszített karácsonyfa elengedhetetlen része az ünnepi hangulatnak. Azért, hogy ebből ne maradjanak ki a térség intézményei sem, a Bakonyerdő Zrt. minden évben lehetőségeihez mérten fenyőfák adományozásával segíti az adventi készülődést.

Az idei évben több, mint kétszáz karácsonyfát

ajándékozott Társaságunk közintézményeknek, iskoláknak, szociális intézményeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek, templomoknak és plébániáknak.

A fenyőfákat nem az erdőből vágják ki, hanem az erre a célra létesített és gondozott karácsonyfa-telepekről szállítja az érintetteknek.

Célunk, hogy a közösségek számára eljuttatott, közösen feldíszített fenyőfák legyenek az ünnep díszei, ahol kicsik és nagyok meghitt, kíváncsi várakozással készülhetnek a szeretet ünnepére. Az erdőgazdaság a társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszik minél több olyan kezdeményezésben részt venni, ami pozitív hatással van az emberekre. Bízunk benne, hogy ezekkel az adományokkal sokaknak sikerül szebbé varázsolni az ünnepeket.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk a Bakonyerdő Zrt. valamennyi dolgozója nevében!

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...