Hivatásos Vadász Emléknap és Trófeaszemle

Hivatásos Vadász Emléknap és Trófeaszemle

Hubertlaki-kereszt kitüntetések átadásával egybekötött trófeaszemlén a Bakonyerdő Zrt. kollégája Csabai Zsolt is kitüntetésben részesült.

2022. november 4. napján, Huszárokelőpusztán került megrendezésre a hagyományos Vadászkamarai Trófeaszemlével egybekötött Hubertlaki Emlékhely megemlékezés.

Az esős, borús időjárás következtében az eseményt a Bakonyerdő Zrt.

Huszárokelőpusztai Vendégházánál

tartották, ahol Varga László vezérigazgató, Ugron Ákos a Verga Zrt. vezérigazgatója, Korn Ignác, a Veszprém Megyei Vadászkamara hivatásos vadász alelnöke és dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke mondott köszöntőt.

A rendezvény második felében Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke megköszönte a hivatásos vadászok munkáját, majd Takács Szabolcs az Országos Vadgazdálkodási Tanács elnöke, Veszprém megye főispánja köszöntőjével nyitotta meg a VII. Veszprém Megyei Trófeaszemlét.

Az esemény alkalmával került sor a Hubertlaki kereszt kitüntetések átadására, melyet minden évben az arra érdemes, munkáját kiemelkedően végző hivatásos vadász számára adományoznak. A Veszprém Megyei Vadászkamara Hegyi Jánosnak, a Fekete István Vadásztársaság nyugalmazott hivatásos vadászának; a Bakonyerdő Zrt. Csabai Zsolt kerületvezető vadásznak; a Verga Zrt. pedig Zsámboki Imre hivatásos vadásznak adományozta a kitüntetést.

Csabai Zsolt a munkájára igényes, azt magas színvonalon végző, nagy munkabírású, szakember, és kiváló kolléga. Hozzáértésének, és töretlen ambíciójának köszönhetően rendkívül eredményes vadászkísérő, lelkiismeretes és gondos területgazda, mindezek mellett kiváló vérebvezető és vadászkürtös. Két évtizedet felölelő munkájával tevékenyen részt vett a vadászati ágazat szakmai színvonalának emelésében, kultúrájának fejlődésében és a Bakonyerdő Zrt. vadgazdálkodásának megítélésében.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...