Articles

Megjelent új vadászati árjegyzékünk

A földrajzilag változatos és vadban gazdag területeinken egyéni és társas vadászatokra egyaránt kínálunk lehetőséget, melyről minden információt megtalálnak többnyelvű árjegyzékünkben.

Vendégházunk felújítás miatt zárva

Az elkövetkezendő hetekben megkezdődnek a Bakonybéltől néhány kilométerre található Huszárokelőpusztai Vendégház (Vadászház) konyhájának korszerűsítési munkálatai. Ezzel egyidőben zajlanak a fűtés - és vízrendszer karbantartási, vendégszobák vizesblokk felújítási és egyéb esetleges bontással járó kivitelezési munkálatok.

Társas vadászati figyelemfelhívás 2023/2024

A Bakonyerdő Zrt. felhívja a kirándulók, túrázók figyelmét arra, hogy társas vadászat miatt az alábbi időpontokban az adott területek lezárásra kerülnek.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogy a 2023/2024-es vadászati szezonban mely területeken lehet társas vadászatra számítani. Amennyiben a közöltnél részletesebb információra van szüksége, úgy kérjük keresse az adott erdészet igazgatóját. Elérhetőségek a táblázatban, illetve az erdészet oldalán találhatóak, további segítségként pedig tájékozódhat erdészeti térképeinken is, melyeket az adott erdészetre kattintva érhet el.

Tábázatunkat folyamatosan frissítjük!

Oldalak

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...