Parkettagyártás

Leírás parkettagyártás

Új fedőréteg gyártósort avattunk

2018. március 7-én került sor parkettagyárunk legújabb beruházásának, az új fedőréteg gyártósornak ünnepélyes átadására. A parkettagyár 1976-ban létesült, így már több, mint 40 éve van jelen a piacon. A BEFAG márkanéven forgalmazott készparketta magas minőségű, keresett és elismert termék, ugyanakkor a piacon maradás, az elismertség megtartása folyamatos fejlesztést igényel.

Születésnapot ünnepeltünk Zalahalápon

A BEFAG Parkettagyár a 40 éves születésnapját család napi rendezvény keretében ünnepelte meg 2016. szeptember 17-én, szombaton. A gyár dolgozói és családtagjai kaptak meghívást a rendezvényre.

BEFAG Parketta a DOMOTEX vásáron

A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltette magát a Bakonyerdő Zrt. BEFAG Parkettagyára, a hannoveri DOMOTEX vásáron. A 42 m2 standunkon sok érdeklődő megfordult, az első napokban három kollégánk szinte folyamatosan tárgyalt. A legkeresettebb termékek még mindig a tölgyfa, tömörfa, svédpadló, a rétegelt lemez alapú termékek. A felületkezelések minden formája keresett volt. Komolyabb érdeklődők voltak pl. Németországból, Törökországból, a Benelux államokból, a skandináv országokból, Ausztráliából, Kanadából és Kínából is.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Parkettagyártás csatornájára

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...