Bakonyerdő vendégház

Bakonyerdő vendégház

Bakonyerdő vendégház

A vendégház a közelmúltban történt átépítésnek köszönhetően minden elemében megújult, a városképhez illő patinás külső azonban megmaradt. Csendes helyen, a balatonfüredi villasorban található. A vendégház az erdészet épületéhez kapcsolódva bár, de önálló bejárati lehetőseggel szolgálja vendégeink zavartalan nyugalmat. Hat korszerű, minden igényt kiszolgáló, elegánsan berendezett szoba található az épületegyüttesben. Az év minden szakában várjuk a kikapcsolódni, szórakozni vagy éppen vadászni vágyó vendégeket. A városban és környékén számtalan látnivaló és program közül lehet választani.

Információ

A vendégházban egy egyágyas, négy kétágyas és egy négyágyas szoba található. Szobáink klimatizáltak, saját fürdőszobával rendelkeznek és fel vannak szerelve minden kényelmi berendezéssel. A szobák exkluzív ki-alakításának és harmónikus színvilá-gának köszönhetően méltán lehet a tó partján a pihenés szigetének nevezni.
Vadász vendégeinkre is gondolva minden szobában található egy zárható fegyverszekrény, melynek használata térítésmentes, viszont használatának feltételeiről érdemes már a foglaláskor tájékozódni.

Étkezés

Vendégházunk modern felszereltségű konyhájának és étkezőjének köszönhetően ideális nagy családi rendezvények megtartásához. Természetesen a külön igényeknek is megfelelve, egyénre szabott megoldásokkal is tudunk szolgálni. Azonban kérjük minden kedves vendégünket, hogy az utóbbival kapcsolatban a foglalást megelőzően tájékozódjon felkészült kollégáinknál a következő elérhetőségeken.

További szolgáltatások

Huszárokelőpuszta - Szauna

  • Sütési-főzési lehetőség
  • Túrázás
  • Hajszárító
  • Televízió
  • Zárható fegyverszekrény
  • Pihenő terasz
  • Zárt parkolóhely

A szálláshellyel és a foglalással kapcsolatban érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet.

Elérhetőség:

8230 Balatonfüred, Táncsics M. u. 19.
eMail: vendeghaz@bakonyerdo.hu
Tel: +36 87/581-420
GPS koordináták: 46.960860, 17.897417
NTAK regisztrációs szám: EG19013651

Útvonaltervező: 

 

 

Társas vadászati
időpontok és helyszínek

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...