Erdőtelepítési felhívás

Erdőtelepítési felhívás

Felhívás magánszemélyek, önkormányzatok, földtulajdonosok részére!

Magyarország Kormánya az idei évben fásítási programot indított. A cél olyan ösztönző támogatási és jogi környezet kialakítása, ami önkormányzatok, magánszemélyek, állami szereplők együttműködésével növelni tudja az ország fával borított területeinek nagyságát.

Az intézkedések között szerepelt a Vidékfejlesztési Program VP 5- 8.1.1-16 számú „Erdősítés támogatás” című pályázatában szereplő egységárak jelentős mértékű emelkedése, mellyel egy korábbinál kedvezőbb, és megnövelt támogatási összegeket tartalmazó pályázati lehetőség nyílt meg. A pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-az-erdsts-tmogatsa-cm-vp5-811-16-kds...

A Bakonyerdő Zrt.  Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Zala megyékben mintegy 60 ezer hektár állami erdő gondos vagyonkezelője. Társaságunk szakmai tudással, megfelelő szervezettel, tapasztalattal bír az erdőtelepítési munkák teljes körű előkészítési, tervezési, kivitelezési feladatainak ellátására.

Társaságunk a teljes körű ügyintézést el tudja vállalni, a pályázattal támogatott erdőtelepítések, avagy ipari célú fásszárú ültetvények létrehozásának tervezésében, előkészítésében, szaporítóanyag-szükségletének biztosításában, az ültetési és ápolási munkák kivitelezésében. Az erdőtelepítéssel kapcsolatos feladatokat akár a teljes támogatási időszak végéig képes szakmailag végezni, irányítani.

Megfelelő ajánlatot tudunk tenni Önöknek arra, hogy a lehetőségeik és elképzeléseik szerinti erdőtelepítési munkákat teljes körűen vállalkozóként elvégezzük, az ahhoz szükséges szaporítóanyagot, facsemetéket biztosítsuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az országfásítási program a közeljövőben várhatóan további pályázatokkal fog bővülni, amelyek révén kül- és belterületi fásításra, útmenti területek, parkok, zöldterületek, utcák fásítására nyílik majd lehetőség. Társaságunk működési területén e munkálatok tervezése, előkészítése és kivitelezése terén is teljes körű szolgáltatást kínál a pályázatok benyújtására jogosultaknak.

Amennyiben a programban részt kívánnak venni, és a tájékoztatásunkban foglaltak alapján az együttműködés lehetősége felmerül az Önök részéről, akkor keressék munkatársainkat bizalommal.

Ügyintézés, szerződések, erdőtelepítési tervek készítése, kivitelezése:

Dr. Patocskai Zoltán, erdőművelési osztályvezető
+36/30-454-4803
patocskai@bakonyerdo.h

Csemete értékesítés:
Gombási Károly, mag-, és csemetetermelési főelőadó
+36/30-268-8981
gombasi@bakonyerdo.hu

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...